Algemene voorwaarden

 

Verzendingen

Van Amstel Diamant verstuurt zijn diamanten of diamanten ringen via TNT Post (Nederland en Europa) of FED EX (Europa en internationaal). Alle pakketten worden tot aan uw voordeur verzekerd verstuurd. Vanwege veiligheidsredenen is een handtekening vereist voor alle TNT POST en FED EX verzendingen. Wij vragen 1 tot 5 werk dagen om direct leverbare diamanten te verwerken en 10 tot 15 werkdagen om diamanten op bestelling te verwerken. Pakket 'trackers' worden verstuurd zodra de losse diamant, diamanten ring of diamanten juweel op de post is gedaan.

Afhalen

Bij van Amstel Diamant kunt u na betaling de losse diamant, diamanten ring of diamanten juweel op afspraak afhalen.

Zichtperiode

Van Amstel Diamant is overtuigd van zijn prijs en kwaliteit verhouding. Daarom bieden wij een zichtperiode van 14 dagen aan op al onze diamanten en diamanten juwelen. Deze garantie gaat in op het moment dat de diamant bij u thuis is bezorgd of door u is afgehaald. U dient ons binnen de zichtperiode van 14 dagen via email op de hoogte te stellen, indien u de gekochte diamant, diamanten of diamanten juwelen wilt retourneren. Wij eisen bij een retour zending dat alles terug wordt verzonden in zijn orginele staat en de volledige inhoud van het pakket wordt toegevoegd. Elke diamant aankoop wordt vergezeld van zijn originele diamant rapport. Wij eisen dat deze rapporten worden meegestuurd bij retour zendingen. Uw rekening zal worden gecrediteerd zodra het pakket is ontvangen en onderzocht is door onze diamantair. Het crediteren kan tot 7 werk dagen in beslag nemen.

Voor het retour adres neem contact met ons op

Betaal mogelijkheden

Voor uw gemak accepteert van Amstel Diamant de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, MasterCard, VISA, money wire en PayPal.

Bezichtigingen

Van Amstel Diamant biedt u de mogelijkheid om onze diamanten te bezichtigen op afspraak bij Atelier Steenmeijer te Amsterdam. De diamanten kunnen bij de onze partners worden gekocht en in een door u ontworpen ring of juweel worden gezet.

Aanbetalingen

Van Amstel Diamant gaat akkoord met een aanbetaling voor telefonische orders of orders via email. Indien u een diamanten juweel via het internet heeft besteld ontvangt u een video van het resultaat. Vervolgens vragen wij u om het restantbedrag over te maken. Na ontvangst van de restant betaling wordt het diamanten juweel zo spoedig mogelijk aangetekend en verzekerd naar u verzonden. Afhalen van het diamanten juweel op afspraak is ook mogelijk.

 

Uw eigen unieke ontwerp? Start project!